Friday, November 19, 2010

jam idaman ku..


lepas jalan2 kat fahrenheit,
rase teringin pulak nak pakai jam..
so ada lah beberapa list jam yg nak sgt saya miliki..
heee
;)

1. G-Shock Man

-kat malaysia ada 200 unit je,
-harga nya dalam 6 ratus lebeyh..
-ada pelbagai colour: Full pink, full sky blue, n black green



2. Bell & Ross Tourbillon


-ohhh, jam ni sangat2 lah saya suka..kat malaysia yang jual ori hanya da kat KLCC je..harga nya pon memang leh beli kereta sebijik jugak lah..tapi aritu saya tengok kat downtown, dia ada jual yang imitation punya..yang lopek pon harga nye RM 250..perghh..leh tahan jgak lah..hahaha


3. Bell & Ross Airbone

-entah nape saya suka sangat ngan brand ni kan..hahaha.maybe sebab terpengaruh ngan kawan2 kat tempat kerja yang semuanya ada jam BR nih..ohh ye, Airbone ni model latest 2010, airbone yang tahun 2009 punya takde power and trust indicator..yang lama rasenye lagi cantikk..simple je....aritu check harga yang imitation pun agak murah je, RM150 kat downtown, kat Petaling Street: Rm 120. boleh beli lah ni..heee

4. Quiksilver Luma

-simple je, tapi agak striking biru nye..smart jgak lah..harga nya saya belum tengok ag kat quik..nnt lah g pavi tengok..

5.Swatch Baron Samedi

-cute kan..yang ni edition tahun biler entah..hari tu ternampak kat swatch website.design nya special untu James Bond series..tapi manamana jam swatch pun saya tetap suka sebab ringan n comfort+simple je..hahaha


sume jam kat atas memang susah nak dapat, n tak mungkin saya beli kot..mahal tuu..hahaha.kira berangan je lah ni..
tapi off co dalam masa terdekat ni saya nak beli jam satu..maybe brand Swatch kot..ntah lah..hahaha.
apa pandangan korang?
=)

1 comments:

Liyana on November 19, 2010 at 10:29 AM said...

gshock !!

quik pon boleyy..hehe